Wat doen wij precies?

Onze praktijk is gespecialiseerd in het opheffen van verslavingen.
B.v. rookverslaving, eetverslaving , alcohol en soft-drugs.
  • Het EFFECT van de behandeling is dat de behoefte wordt opgeheven.
  • Het DOEL van de behandeling is de patiënt een steun in de rug te geven.
  • De MOTIVATIE van de patiënt blijft een belangrijk onderdeel van deze procedure

Maak een keuze welke behandeling u wenst:

Stoppen met roken
Afvallen
Alcohol of softdrugs
   
print Print versie


 

 

 

 

 

 

 

 


Behoort u ook tot die groep mensen die vast besloten zijn het roken op te geven maar het helaas niet volhouden? Heeft u ook van die situaties of gewoonten waarbij u bijna automatisch een sigaret pakt ofschoon u er eigenlijk mee wil stoppen?

Een goede vriend van mij - begin vijftig - kreeg totaal onverwacht een hartaanval, de oorzaak hiervan was een adervernauwing door het roken. Als stevige roker had hij hiervoor tevergeefs geprobeerd er mee te stoppen. Ik hoor hem nog zeggen bij zijn laatste poging " Ik kom er maar niet vanaf maar ik voel dat die sigaretten mijn ondergang worden ". Gelukkig kwam zijn voorgevoel niet uit, het scheelde maar een haar.

ROKEN SCHAADT DE GEZONDHEID, dat kunt u op elk pakje lezen. Het verhoogt aanzienlijk het risico op long-, keel-, maag- en darmkanker, bovendien op een verhoogde bloeddruk en doorbloedings stoornissen. Maar dat wist u allemaal al. Nicotine wordt via het slijmvlies in de mond en via de longen binnen twaalf seconden in het bloed opgenomen, u krijgt 25 % minder zuurstof in het bloed en meer koolmonoxide. Uw bloeddruk stijgt, uw concentratie neemt af en uw bloedvaten vernauwen waardoor uw hart weer sneller moet pompen.

Conclusie : een minder goed functionerend lichaam. Wat nu? Minderen met roken? De tijd tussen de volgende sigaret steeds langer laten worden? Vergeet het maar, uiteindelijk ga je toch weer meer roken om je nicotinepeil in stand te houden en stoppen met roken door te minderen is nog nooit iemand gelukt.

Bijna tweehonderd mensen gaan dagelijks dood aan de direkte gevolgen van roken, dit is vergelijkbaar met het dagelijks neerstorten van een vol vliegtuig. Wat dacht u hoelang het zal duren voordat de vliegmaatschappij wordt stilgelegd ? Hoelang denkt u nog verder te gaan met roken?
Drie jaar roken in een kamer met een wit plafond geeft een bruine aanslag evenals op de vitrage; over uw longen zullen wij het maar voor het gemak niet hebben. Steeds meer bedrijven hebben rookvrije arbeidsplaatsen en per 1 januari 2004 heeft iedere werknemer recht op een rookvrije werkplek. Roken in openbare gebouwen en vliegtuigen is reeds verboden.

Reken nu eens uit wat het u kost. Uitgaande van een pakje per dag van 4 euro is per jaar bijna 1500 euro. Hiervoor kun je toch veel leuke dingen kopen of lekker op vakantie gaan.

En nu het goede bericht.
Indien u stopt met roken kunt u uw lichaam weer in goede conditie brengen. Heerlijk om weer meer zuurstof te kunnen inademen, beter te ruiken en te proeven. Geen hoofdpijn, niet meer kortademig, geen kwellende rokershoest, niet meer afhankelijk van nicotine. Is dit geen goede motivatie om te stoppen ?

Met onze methode kunnen wij u in èèn keer definitief van het roken afhelpen. Voor uw oorschelp plaatsen wij drie steriele puntjes die het lichaam snel ontgiften en er voor zorgen dat u binnen vier dagen geen nicotine meer in uw bloed heeft, dit wordt afgevoerd via de natuurlijke weg. Omdat dit zo snel gaat heeft uw lichaam geen tijd voor afkickverschijnselen, zou u zelf stoppen zonder hulpmiddelen dan duurt het ongeveer een maand voordat de nicotine eruit is en dan komen juist die nare bijverschijn-selen.

Zodra deze zijn geplaatst beginnen ze direkt te werken en u zult merken dat de zin om te roken direkt gaat afnemen. Ook wordt er een puntje geplaatst wat ervoor zorgt dat u niet gaat snoepen zodat u dus ook niet aankomt. Na 12 dagen vallen de naaldjes er vanzelf uit.

Wij geven een levenslange garantie op de behandeling. Mocht u toch weer terugvallen in uw oude gewoonte binnen een half jaar dan krijgt u van ons een geheel gratis tweede behandeling, daarna betaalt u slechts een kleine vergoeding.

Onze behandelwijze heeft regelmatig positieve aandacht gekregen van diverse actualiteiten programma's op T.V.


De kosten van de totale behandeling bedragen 140 euro.

 

 

 

 Met deze methode plaatsen wij in beide oren twee steriele puntjes, deze drukken het honger- en snoepgevoel volledig weg en brengen de spijsvertering sneller op gang. Tevens krijgt u hier een uitgekiend dieetschema bij ( ongeveer 1000 - 1200 cal ) waar ook het hele gezin van kan mee eten en u 's avonds geen hongergevoel overhoud. Als u dit vier weken gedaan heeft moet u rekenen dat u ( bij een gewicht van b.v. 90 kilo ) minimaal zes tot acht kilo bent afgevallen.

Mocht u een vervolg behandeling willen, dan kan dit. Er moet echter een maand pauze tussen zitten om het lichaam weer tot rust te laten komen.

De eerste behandeling is 70 euro, elke volgende behandeling 35 euro.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Er is geen effectievere methode om spanningen - in welke vorm ze zich ook voordoen - te behandelen dan met ooracupunctuur. Iemand die aan alcohol of soft-drugs verslaafd is en zich hiervan wenst te ontdoen vertoont ondermeer de volgende ontwenningssymptomen : buien van hevige spanning - die gepaard gaan met misselijkheid, hoofdpijn, huiveringen, braken en overgevoeligheid voor licht, om er maar een paar te noemen.
Door de spanning - al naar gelang het individuele geval - te verminderen door middel van oor-acupunctuur kan het lichaam sneller tot rust komen en zich aan zijn omgeving aanpassen.
Er is gemiddeld een periode van vier weken vereist om de patiënt volledig van zijn verslaving te genezen en elk spoor van alcohol of van het verdovende middel dat werd ingenomen uit te wissen.
Om de week worden er op diverse punten in het oor naaldjes geplaatst die het lichaam snel ontgiften, deze hebben ondermeer als bijwerking dat je er een afkeer van krijgt. Het smaakt niet meer, het gaat je tegen staan.De eerste behandeling is 70 euro, elke volgende behandeling 35 euro.